Despre NITA SAO sau cum să îți ajuți prietenii la început de drum

Ca orice femeie modernă dusă pe la 2-3 târguri de modă, cu acces la internet și minimum de interes pentru imaginea ei, am încercat mereu, pe cât posibil, să mă ghidez după ultimele tendințe și să îmi completez garderoba cu piesele potrivite. Totuși, nu sunt o victimă înfocată a modei și de multe ori evit să ies prea mult în evidență, la fel ca multe dintre noi, de frică să nu fiu criticată.

Întotdeauna am considerat că o pălărie aleasă cu bun simț poate face diferența între banal și fabulos. Mereu am admirat din umbră doamnele încrezătoare, care știu să asorteze o pălărie la cel mai banal outfit și să întoarcă privirile trecătorilor, însă de fiecare dată când voiam să achiziționez una, mi se părea că mă face să arăt mai mult dubios decât fabulos. 🙂

La fel se întâmpla și cu accesoriile elegante, specifice petrecerilor regale, pe care le admiram la alte fete, dar care îmi erau total străine.

Până de curând!

Prietena mea, Ana Istodorescu, este un artist în toată regula, care de la vârsta de 14 ani cochetează cu moda în diverse forme. Ea și-a urmat visul din copilărie și a început acum 3 ani să confecționeze pălării și accesorii, care mai de care mai deosebite. Am avut atunci ocazia, pentru prima oară, să fiu într-un showroom ca la carte, unde pot proba piesele expuse și mare mi-a fost mirarea când am văzut cât de multe modele mi se potrivesc de fapt! Am probat accesorii care pot fi purtate zi de zi, chiar la birou și altele la ocazii speciale, care te fac să te simți elegantă și îți conferă un aer aristocrat.

Cu ocazia nunții mele de anul trecut am făcut multe poze, atât înainte cât și în ziua cu pricina, și ca orice mireasă veritabilă, am vrut să fie cu adevărat deosebite. Așadar, am ales cu Ana piesele care mi se potriveau și am rămas cu niște amintiri minunate!

În ziua nunții, domnișoarele mele de onoare au purtat și ele câte un accesoriu special creat de NITA SAO. Fiind și ea domnișoară de onoare, Ana m-a ajutat și a stabilit cu fiecare domnișoară în parte accesoriul dorit, cât și accesoriul special pentru mama mea. Imaginea a fost de vis iar pozele atașate nu mai au nevoie de nicio descriere. Fetele au fost adorabile! ❤

 

Vremea a trecut, Ana s-a mutat din primul showroom, iar pe 06.04.2017 am fost la petrecerea de inaugurare a noii locații, House of NITA SAO. Un colț de rai plin cu pălării și accesorii, completat acum cu piese vestimentare extraordinare! Casa de moda vă așteaptă cu ușile deschise, în Piața Kogălniceanu, la numărul 7 și vă garantez că veți rămâne fascinați și nu veți pleca cu mâna goală! Apropos, Ana confecționează și pălării pentru bărbați. 🙂

Deși accesoriile create de Ana nu pot trece neobservate în nicio situație, acest articol nu este o reclamă ci mai degrabă o temă de gândire.

Ce poate fi mai extraordinar decât să îți vezi prietenii trăindu-și visul și crescând sub ochii tăi?

Eu cred că un prieten adevărat se bucură și e mândru de succesul altora. El are mereu o vorbă bună pregătită la nevoie, este gata să ajute, să sprijine și mai ales să înțeleagă. Mai mult, prietenul adevărat este și primul client, el duce vorba mai departe și face reclamă pe unde apucă!

Cu Ana mă văd destul de rar pentru că este prea ocupată cu visul ei. Ar trebui să mă supăr? Nu! Sunt mândră de realizarea ei, vorbesc despre creațiile ei oriunde mă duc și abia aștept să îi mai fac o vizită la showroom! ❤

 

#TraiesteFrumos #LectiiDeViata

Urmărește-mă pe Facebook: http://www.facebook.com/Keeshatraieste

Urmărește-mă pe Instagram: www.instagram.com/keesha_traieste

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s