10 mai – Ziua Regalității

„Data de 10 mai marchează trei momente importante din istoriografia României: începutul domniei lui Carol I, Independenţa de stat şi încoronarea primului rege al ţării.”

După întoarcerea în România, Familia Regală a ales să organizeze în fiecare an, pe 10 mai, o petrecere în grădina Palatului, marcând astfel această zi ca sărbătoare națională. Din fericire pentru mine, anul acesta am avut șansa să fiu acolo, să admir Familia Regală și pe invitații acesteia.

Împreună cu Irina, ne-am gătit de sărbătoare, ne-am accesorizat bineînțeles de la Nita Sao și am pornit la Garden Party. Până și vremea a ținut cu Familia Regală! Deși de dimineață a plouat iar ziua a fost clasificată ca fiind una prea friguroasă pentru această perioadă a anului, după ora 17:30 a ieșit soarele peste invitați, încălzind suflete și sporind frumusețea ținutelor, care mai de care mai deosebite!

Am văzut acolo oameni frumoși, veseli, mândri. Înainte de mult așteptatul salut de la balcon, Principesa Maria, Principesa Margareta și Principele Radu s-au plimbat printre invitați, au făcut poze cu aceștia și i-au întreținut așa cum se cuvine.

Grădina Palatului a fost aproape neîncăpătoare pentru cele câteva mii de invitați și furnizori ai Casei Regale, iar atmosfera a fost una de basm. M-am întâlnit cu persoane dragi, am savurat discuții distinse și am sărbătorit cu drag Ziua Regalității. Am trăit frumos!

#TraiesteFrumos #FaRaiDinCeAi

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s