Weekend la Hadar Chalet

Înainte să fim părinți am fost în diferite aventuri, am colindat munți şi codri în căutarea celor mai frumoase privelişti, din România sau din afară. Apoi am luat o pauză şi escapadele noastre arată puțin altfel acum, în 3, sunt mult mai liniştite. Momentan.

De curând am împlinit 33 de ani, iar soțul meu drag mi-a făcut o surpriză minunată. I-am spus că nu vreau un cadou material ci vreau o experiență, să mergem undeva un weekend. Am plecat aşadar la drum cu maşina fără să ştiu unde mergem, nici măcar nu am vrut să mă gândesc prea mult, m-am lăsat surprinsă. Cătă ştie că îmi place muntele şi natura, şi mă aşteptam să fie o cabană, dar nu mă aşteptam să mergem chiar la Hadar Chalet.

Nu ştiam prea multe despre Hadar, doar că este o cabană cu prețuri mari şi unde mănânci până ți se face rău. 😂 Nu părea chiar genul nostru, noi fiind mai „sălbatici”, însă am rămas plăcut surprinsă de locația din mijlocul pădurii şi de ospitalitatea exagerată, ca să nu mai spun de interiorul superb, căsuța din copac sau sala de jocuri foarte bine echipată. Ne-am simțit „de-ai casei” în foarte scurt timp şi am savurat fiecare moment de linişte. A fost o experiență superbă. Recomand şi sigur vom reveni!

Noi ne-am relaxat în Suita Romantică, o cameră frumoasă cu pat, canapea, şemineu şi vedere spre curte. Crina a fost încântată de tot ce era nou şi pot să spun că ne-am încărcat bateriile pentru o vreme. Aşa de mult ne-a plăcut camera că am profitat de ocazie să ne probăm cu piesele de la hiphip.ro, poate poate vine vara mai repede! Eu am purtat rochia Poudre Organic in şi bumbac – natur, iar Crina summersuit-ul Poudre Organic din muselină – Oil Green. Şi pentru că am vrut atât hăinuțe comode cât şi ieşite din tipar, m-am apucat şi am pictat maci pe ele.

Pentru că în continuare nu putem sta locului, atât cât ne-a permis vremea ne-am plimbat în jurul cabanei şi am petrecut cât mai mult timp la aer curat. Sâmbătă am fost chiar într-o mică drumeție cu ghidul Sebastian până la un observator de urşi, doar noi trei. Noi eram echipați cât de cât, dar restul din cabană nu au vrut să îsi ude tenişii. 😂

După drumeție am petrecut puțin timp în camera de jocuri, am râs şi ne-am distrat noi 3. Am jucat biliard şi mutam copilul de la unul la altul ca să dăm cu tacul şi apoi am jucat ping pong în timp ce Crina mergea de-a buşilea după minge pe masă. Evident că mai mult ne uitam la ea decât să jucăm, dar ne-am amuzat copios.

Am mâncat mult şi bine. Toate mesele au fost excepționale, iar servirea impecabilă.

Căsuța din copac este foarte simpatică! Un loc perfect de relaxare, de admirat priveliştea şi unde se organizează cine romantice. Noi am prins un weekend în care toată lumea era cu copii, mai puțin un cuplu care a profitat de cina romantică din căsuță, probabil nu mai suportau urletele celor mici. 😂

Abia aştept să purtăm şi la vară hăinuțele asortate, dar au fost perfecte şi pe vreme mai rece, cu colanți şi geacă de blugi, iar Crina a avut un overall subțire de lână pe dedesubt. 😎

Am admirat de afară şi hambarul pentru nunți şi ni s-a părut minunat! Cu siguranță iese o petrecere deosebită în acest cadru de poveste.

Concluzii:

– locația este minunată, chiar în inima naturii

– serviciile sunt excepţionale şi staff-ul extrem de prietenos. Ne-au ajutat cu orice am avut nevoie şi mereu se interesau ce facem, dacă e totul bine. Câteodată uitam că suntem în România.

– camerele sunt confortabile şi numai bune de relaxare. Au multe variante, care mai de care.

– mâncarea este multă şi foarte bună. Nota 10. Noi chiar am mâncat PREA mult. 😂

– Sebastian este un ghid minunat, prietenos şi foarte bine informat. Dacă ajungeți la Hadar, neapărat să mergeți în drumeție cu el.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s