În vizită la Grădina Vlahiia

Sâmbăta trecută am vizitat Grădina Vlahiia din Snagov, un loc foarte simpatic și primitor, ideal pentru familii cu copii și nu numai.

Fiind foarte aproape de București, ajungi repede, lucru foarte important când ai un copil cu rău de mașină, iar dacă e vorba de o excursie de o singură zi, parcă nici nu vrei să stai prea mult pe drumuri.

Noi am ajuns pe la 12 și ne-am oprit direct la restaurant. Am avut noroc că am găsit o masă, căci de obicei este plin și ai nevoie de rezervare în prealabil. Masa găsită era și ea rezervată, dar de la ora 17:00. Mâncarea a fost bună, servirea la fel. Pastele chiar sunt făcute în casă și sunt foarte gustoase.

După masă ne-am plimbat și am vizitat pe afară căsuțele tradiționale. Pentru a le vizita în interior, trebuie să vorbești cu personalul, dar și așa, au fost tare simpatice. Am văzut și două solare, grajduri cu cai, ponei, vaci și porci, cuști cu găini, rațe, oi și capre și am urcat copilul într-un tractor. Pentru copiii este o experiență frumoasă, mai ales dacă nu au unde altundeva să vadă toate acestea. Există și plimbări cu ponei și trăsură cu cai.

Deși pe site scrie că este o taxă de intrare, noi nu am plătit. Poate pentru că am și servit masa, nu știu.

Căsuțele în care se poate sta peste noapte nu se vizitează (evident) și arată foarte bine de afară, chiar ești într-o casă tradițională. Îmi doresc să revenim pentru un weekend întreg.

Ce nu mi-a plăcut a fost că, deși există un loc de joacă pentru copii, acesta este destul de degradat. 2 din 3 leagăne rupte, trambulina ruptă și nefuncțională, iar balansoarul în care te poți odihni cât se joacă copilul are perna ruptă. Locul se dorește a fi totuși select, cu prețuri pe măsură și chiar nu se potrivește o astfel de imagine. L-am folosit și așa, mai bime decât deloc. 😊

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s