Happy feet, happy mom!

Cum mie mămicia îmi ocupă tot timpul m-am gândit să scriu puțin despre un aspect foarte enervant, însă real, al noului rol.

Toată lumea ştie că după sarcină majoritatea femeilor aruncă încălțămintea pe care o purtau înainte, fie că li se măreşte piciorul (cel mai comun) sau pur şi simplu că nu mai vor să facă niciun compromis de dragul modei şi să suporte pantofi strâmți, înalți sau incomozi.

În cea de-a doua situație mă regăsesc şi eu. Deşi am avut mare noroc şi picioarele mele sunt la fel ca înainte de bebe, am facut curățenie generală în debara. De când mă ştiu am purtat 38 – 39, deci eram mereu între numere. Dacă până de curând suportam o noapte întreagă pe tocuri de 10 în pantofi 38 (mai strâmți, căci cei 39 mi se părea că scapă din picior), sau ghete de zi cu zi mai strâmte doar ca să nu se vadă piciorul urât şi prea lung, acum gata, 39 is the new 38! 💪

Ştim toate că rolul de mamă e obositor fie că plimbi copilul 2 ore în sistemul de purtare sau împingi un căruț pe minunatele noastre trotuare, iar o pereche de încălțări comode, cu calapod potrivit şi călduroase, sunt esențiale pentru o stare de bine zilnică.

După naştere am purtat încălțări sport cât de mult am putut dar când a venit frigul am avut nevoie de ghete noi, călduroase.

Şi iată cum mi-am adus eu aminte de un domn talentat, Iulian Gherghi, care acum câțiva ani mi-a confecționat o pereche de cizme din piele naturală, identice cu cele din piele ecologică deteriorate, pe care i le-am dus ca model. Iubeam acel model şi nu mai aveam unde să le găsesc de-a gata. Ei bine, cizmele sunt şi acum perfecte şi iubite, de nu îmi vine să le încalț decât la ocazii speciale. Buuun, păi să îmi comand şi ghete de zi cu zi, m-am gândit. Am intrat pe site, am ales un model care mi s-a părut mult mai reuşit decât modele similare de la firme cunoscute şi care costă nşpe sute de lei, şi am dat comanda pe e-mail, scurt şi la obiect. Ghetele au venit la uşă, rapid, mai frumoase decât în poză şi mai comode decât mă aşteptam! Wow! Mare lucru, căci cu bebelina e mai greu să mă duc să probez haine sau încălțări iar o sursă de încredere este AUR pentru o femeie ocupată.

După o lună de purtări lungi, cu bebe în sistem, împingând căruțul sau pur şi simplu la plimbare prin oraş, chiar şi pe zăpadă, mă declar pe deplin mulțumită. Deja după prima comandă de acum câțiva ani m-am convins că Julian Shoes lucrează curat şi încălțările se ridică peste standardele multor firme cu magazine în mall-uri. Mai grav e însă că şi ghetele astea îmi plac de mor şi îmi vine să le țin de bune. 🤦‍♀️ 😂

P.S.: Pentru cine e interesat de model, este G 522 N, dar pe site-ul www.julianshoes.ro găsiți şi alte modele frumoase.

#KeeshaTraiesteDinPlin #TraiesteFrumos #ProblemeDeMame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s