Amintiri de Crăciun

Anul acesta am sărbătorit primul Crăciun în trei. Crina era pe drum şi anul trecut, deci putem considera că este chiar al doilea. 😊

Nici nu contează că este primul, al doilea sau al zecelea Crăciun, mi-am dat seama cât de important este să te bucuri de fiecare moment căci trece atât de repede şi rămâi doar cu amintiri.

Anul acesta este şi primul în care am ales să facem poze în studio cu micuța. Şi ce bine am ales! Am făcut zeci de poze la toți brazii din familie, dar niciuna nu se compară cu cele realizate de un profesionist. Sunt amintiri care rămân, amintiri la rezoluție mare pe care le vom şi printa, să le putem admira cu drag peste ani. Şi mai tare este faptul că pozele le-am făcut la începutul lunii decembrie şi am intrat astfel în magia Sărbătorilor mult mai devreme. Dacă nu ai în casă un aparat profesional, un decor de poveste, dar mai ales un ochi de artist, eu zic că e musai să faci o şedință foto cu un fotograf profesionist. Eu am văzut zeci de oferte, mai scumpe şi mai ieftine, şi am ales Tudor Photography. Pot să spun sincer că pozele au ieşit chiar mai bine decât mă aşteptam!

Este cel mai important an de până acum, ne-am bucurat şi încă ne bucurăm de magie şi cu siguranță vom repeta experiența pozelor şi la anul!

Sărbători fericite! ❤

#KeeshaTraiesteDinPlin

#TraiesteFrumos

Un gând despre „Amintiri de Crăciun

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s