Rai la 7 cai

Când vreau să trăiesc frumos, fac o vizită la 7 cai. De ce? Pentru că acolo, lângă Câmpulung Muscel, există un rai ecvestru, care o dată descoperit te atrage la el iar și iar, ca o zi senină.

Sunt îndrăgostită de cai de când eram foarte mică, așa cum sunt poate toți copiii, de altfel. Din fericire însă, părinții mei au făcut tot posibilul ca eu să mă pot bucura de pasiunea mea și nu au închis ochii la insistențele mele. De-a lungul timpului (aproximativ 15 ani), am urmat o școală de călărie, m-am bucurat de multe zile de haiducie la țară, cu galop fără șa, vizite la diferite herghelii de la munte sau la mare, sărituri peste obstacole la Sibiu, Horse Safari în Turcia și Grecia, și multe vizite la diferite cluburi de pe lângă capitală. Toate mi-au plăcut enorm, până am descoperit acest colț de rai al lui Dan Moșescu.

La 7 cai nu ai parte doar de echitație. Ai parte de oameni frumoși și primitori, de peisaje paradisiace prin păduri și peste dealuri, de trasee antrenante și de un prânz haiducesc la stână, însoțit de povești nemuritoare. Călăreții împărtășeșc cu toții aceeași pasiune arzătoare, iar majoritatea s-au cunoscut aici și au legat prietenii adevărate. Cu această ocazie, le mulțumesc sincer Ruxandrei şi lui Vlad, care contribuie vertiginos la starea mea de bine de fiecare dată când merg la Nămăieşti şi fac mult mai plăcut drumul până acolo. 🙂

Chiar și pentru începători este o experiență minunată! Aceștia pot lua lecții de echitație în manejul special amenajat sau pot face cunoștință cu șaua mergând într-o tură ușoară. Numărul cailor variază, însă mereu sunt peste 40, iar Dan cunoaște foarte bine personalitatea fiecăruia, astfel încât, după un dialog scurt, știe exact ce cal ți se potrivește.

Fiecare tură e altfel, însă îmi aduc aminte cu drag ziua de 15.01.2017, când am călărit prima oară prin multă zăpadă! Peisajul crud cu care eram obișnuită era atunci sub o pătură albă, luminată de un soare prietenos. Nu știu să spun dacă mi-a plăcut mai mult ca altă dată, știu doar că mi-a plăcut enorm, ca de fiecare dată! În inima pădurii ne-am întâlnit atunci și cu multe căprioare!

Calul de care m-am îndrăgostit în toamna lui 2016, atunci când l-am încălecat prima dată este o iapă din rasa lipițan, de 4 ani. Deși foarte tânără, Stanca este o minune, ascultă foarte atent comenzile primite iar atunci când galopează, mănâncă pământul!

 

Pe Dan îl găsiți pe Facebook:

http://www.facebook.com/dan.mosescu.9

http://www.facebook.com/7cai.muscel

La 7 cai simt fericire, libertate și seninătate în suflet.

 

Eu trăiesc din plin. Trăiește și tu!

Urmărește-mă pe Facebook: http://www.facebook.com/Keeshatraieste

Urmărește-mă pe Instagram: www.instagram.com/keesha_traieste

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s